O nama

Cedevita je jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih brendova u regiji. Već 50 godina svojim dobro poznatim sjajnim okusima obogaćuje stolove domova ne samo u regiji nego i u više od 30 zemalja širom svijeta.
Cedevitine multivitaminske granule kakve danas znamo nastale su 1969. godine, dok je njezina proizvodnja započela godinu dana poslije. Cedevita je razvijena pod okriljem poznate farmaceutske kuće Pliva kao rezultat znanstvenih radova i istraživanja o potrebi unosa vitamina u organizam. Tadašnju Cedevitu ljubitelji vitaminskog osvježenja nabavljali su u staklenim bočicama koje su, uz mjericu za doziranje, bile pakirane u kartonske kutijice. Cedevita je tako više podsjećala na lijek, a i prodavala se samo u ljekarnama.
Od samog je početka u svom sastavu imala 9 vitamina, no njezina formula nije uvijek bila ista - s vremenom se usavršavala i prilagođavala suvremenim znanstvenim saznanjima.
Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji dobrog okusa i 9 vitamina, Cedevita svakodnevno inspirira i osvježava svoje ljubitelje.

Važnu ulogu u razvoju brenda imaju i vrste ambalaže te njihov dizajn - od popularnih plastičnih bočica prepoznatljive smeđe boje iz 70-ih godina sve do 1993. kada su proizvedena prva obiteljska pakiranja Cedevite od 1 kg, dok su pakiranja od 500 g uvedena šest godina poslije.
Danas Cedevitu možemo pronaći u ergonomski oblikovanim bočicama s termoskupljajućom etiketom i specifičnim otvorom koji omogućava lakše doziranje i jednostavnu upotrebu. Također u obliku vrećica od 19 g, za pripremu u omiljenom kafiću, ali i u bocama s inovativnim čepom pod nazivom Cedevita Go za sve one željne osvježenja u pokretu. Osnovna karakteristika Cedevite uvijek je bila osvježenje. Međutim, osvježenje se ne odnosi samo na utaživanje žeđi već i na osvježenje duha, emocija, pozitivne energije, povezanosti i zajedništva.
Kao pokretač pozitivne energije i duha Cedevita sudjeluje u aktivnostima koje potiču poboljšanje kvalitete života: u humanitarnim akcijama te edukaciji ljudi o sportu i zdravom životu.

Cedevitina neupitna kvaliteta i popularnost doveli su do toga da 2001. Atlantic Grupa prepozna potencijal brenda i tržišta. Od tada, Cedevita se razvija pod okriljem ove vertikalno integrirane multinacionalne kompanije, čije poslovne aktivnosti uključuju istraživanje i razvoj, proizvodnju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja svijeta. Uspjeh brenda najbolje se ogleda u činjenici da popularnost ne jenjava, a proizvodnja iznosi oko 9.000 tona godišnje, uz nekoliko svjetski priznatih standarda kvalitete, kao što su ISO 9001 i 14001, HACCP, FSSC 22000.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.